Stimulite Sittdynor

Bultgatan 17, 442 40 KUNGÄLV

Telefon: 031-521895

STIMULITE®

Sittdynor för alla rullstolsanvändare

Om Rullstolsdynorna

För ett aktivt liv för både barn och vuxna

Stimulite® Sittdynor för vuxna och barn


Stimulite sittdynor för rullstol är en produkt som omfattas av det svenska välfärdsystemet. De flesta av Sveriges landsting har idag avtal med oss och det är möjligt att få en sittdyna förskriven genom din lokala hjälpmedelscentral. Förskrivarna har hög kompetens så att Du får rätt produkt med tanke på Ditt speciella behov.


För arbetsterapeuter och förskrivare som söker information på denna sida så går det utmärkt att skriva ut broshyrer från denna sida. Den information som finns här skall vara samma som den på Hjälpmedelsdatabasen. 

Stimulite Skötselråd och produktinformation

Du vet väl om att Dukan tvätta din Stimulite® produkt i tvättmaskinen.

STIMULITE®

Sittdynor för alla rullstolsanvändare

Göran Sjödén Rehabshop AB startade 1995 av Göran och Brigitte Sjödén. De hade båda tidigare livslång erfarenhet av hjälpmedel och mobilitet. Förtaget har en butik på Rosenlundsgatan i Göteborg där vi säljer alla typer av hjälpmedel. Sedan 1999 arbetar vi med Stimulite® sittdynor och är mycket stolta över det.

FÖLJ OSS

Kontakt

Telefon: 031-521895

Göran Sjödén Rehab Distribution AB Bultgatan 17, 442 40 KUNGÄLV

Copyright © Göran Sjödén Rehab Distribution AB All Rights Reserved

Supracor® Copyright 1996 Supracor Systems, Inc. All rights reserved. U.S. Patent £180,619, u.S. Patent £5,444,881 and other patents pending worldwide. Total Pressure Management is a trademark and Stimulite and Supracor are registerd trademarks of Supracor Systems, Inc.


Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera