Stimulite Hel- & Bäddmadrass

Bultgatan 17, 442 40 KUNGÄLV

Telefon: 031-521895

STIMULITE®

Sittdynor för alla rullstolsanvändare

MADRASSER

För en vilsam sömn

Har Du frågor

Kontakta oss:


031-52 18 95 eller

order@rehabshop.com

Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.

TT Safe Med ApS

Våra tryckavlastande toppmadrasser och helmadrasser är produkter för alla som vill ligga bekvämt med lätthet av rörelse och optimala tryckfördelande eller tryckavlastande egenskaper som fungerar som trycksårförebyggande, ger smärtlindring, lugn och balans i kroppen. SAFE Med Produkterna är 100% rena, utan flyktiga oljekomponenter och därmed 100% allergivänliga, samtidigt som de kan tvättas vid 95 ° C. SAFE Med Products har bra bärförmågan, andningsförmåga och absorptionsförmåga och hållbarheten är mycket lång.

Helmadrass och Tillbehör


Tvättbart aningsaktivt Visco Pore

  • För att läsa mer om dessa produter gå in på 

    www.rehabshop.com

Bäddmadrasser


Tvättbart aningsaktivt Visco PoreFör att läsa mer om dessa produter gå in på 

www.rehabshop.com

Stimulite® och TT Safe Med ApS


Rehabshopen arbetar med Stimulite sedan 1999. År 2018 började vi titta på ett skummaterial som var tvättbart och kunde andas. Allt för att bibehålla vår tro att luftgenomsläpplighet och torr hud är av yttersta vikt när man förebygger och behandlar trycksår. Detta resulterade i ett samarbete med det Danska familjeföretaget TT Safe Med. Deras produkter är benämnda efter skummets färg och skummet finns i tre färeger. Gul, Rosa och Grå. Nedan hittar Du produktblad.

STIMULITE®

Sittdynor för alla rullstolsanvändare

Göran Sjödén Rehabshop AB startade 1995 av Göran och Brigitte Sjödén. De hade båda tidigare livslång erfarenhet av hjälpmedel och mobilitet. Förtaget har en butik på Rosenlundsgatan i Göteborg där vi säljer alla typer av hjälpmedel. Sedan 1999 arbetar vi med Stimulite® sittdynor och är mycket stolta över det.

FÖLJ OSS

Kontakt

Telefon: 031-521895

Göran Sjödén Rehab Distribution AB Bultgatan 17, 442 40 KUNGÄLV

Copyright © Göran Sjödén Rehab Distribution AB All Rights Reserved

Supracor® Copyright 1996 Supracor Systems, Inc. All rights reserved. U.S. Patent £180,619, u.S. Patent £5,444,881 and other patents pending worldwide. Total Pressure Management is a trademark and Stimulite and Supracor are registerd trademarks of Supracor Systems, Inc.


Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera